۱۳۸۹ آذر ۱۲, جمعه
ساخت فایل Ps در ایندیزان و در Snow Leopard
برای ساخت فایل Ps در ایندیزاین و در مک نسخه ۱۰.۶ یا همان اسنولئوپارد ابتدا باید فایل ppd اکروبات نه را پیداکرد (Printers > PPDs > Contents > Resources > en.lproj) و بعد آن را در اینجا کپی کرد
Library > Printers > PPDs > Contents > Resources
و در ایندیزاین cs5 باید در این مسیر Applications > Adobe InDesign CS5 > Presets پوشهای با این نام (با حفظ کوچک و بزرگی حروف) PPDs درست کرد و فایل را در آنجا کپی کرد
منبع
۱۳۸۹ مهر ۲۷, سهشنبه
شد ز غمت خانه سود دالم
آلبوم حیرانی از بهترین کارهای شهرام ناظری است به ویژه آهنگ «شد زغمت خانه سودا دلم»
نکته جالب در این اثر دگرگونی شعر برای همخوانی بهتر با آهنگ است که باعث ساخت تعبیرهای جدیدی میشود.
در اصل اثر بیت دوم چنین است
فرش غمش گشتم و آخر ز بخت/ رفت بر این سقف مصفا دلم
که در آهنگ به این صورت است
خاک رهش گشتم و آخر ز بخت / رفت بر این گنبد مینا دلم
در اصل فرش با سقف تضاد دارد و معنی را میرساند و در دومی خاک با آسمان.
جالب این که در این جا که متن آهنگها هست هم همان ترکیب قدیمی نوشته شده است
و چند جا هم کلمه «از» با «در» عوض میشود. در گذشته در بسیاری از ترکیبها از «از» استفاده میشده است که اکنون چنین نیست.
۱۳۸۹ مهر ۲۶, دوشنبه
نوشتاری منصفانه درباره نامه رستم فرخزاد
این مقاله درباره رستم فرخزاد و نامه او به سعد وقاص است که در شاهنامه آمده است و من خواندن آن را به همه دوستداران تاریخ توصیه میکنیم
ویژگی اصلی مقاله منصفانه بودن آن است که در آخر آن هم نوشته شده است
نکتهی دوم این است: آنچه من در این گفتار آوردم نه از سر شیفتگی به پادشاهی ایران پیش از اسلام، نه از سر بیمهری یا ستیز نسبت به دوران تاریخی پس از آن، یعنی دوران اسلامی است. این هر دو دوران، به نظر من، از مبانی ِ سازندهی ذهنیت و بینش و منش ما ایرانیاناند. به هیچیک از این دو دوران نباید به دیدهی تحقیر نگریست، همچنانکه به هیچیک نباید چنان بالید و بها داد که گویی نمودار محض حقیقت بودهاند. باید در هر دو دوران به دیدهی تحقیق ِ هر چه بیشتر و ژرفتر نگاه کرد تا مگر خود را بهتر بشناسیم.
۱۳۸۹ مهر ۱۹, دوشنبه
ساخت بارکد در ایندیزاین
برای ساختن بارکد برنامههای مختلفی هست که همه پولی هستند اما با این اسکریپت کوچک میتوان داخل ایندیزاین بارکد ساخت. نسخه پولی امکانات زیادی دارد ولی نسخه مجانی هم کار ما را انجام میدهد:
همچنین این اسکریپت هم هست. اگرچه صفحه به زبان فرانسه است ولی اگر ترجمه آن را بخوانید میبینید که این اسکریپت با انگلیسی هم کار میکند و مجانی هم هست. نشانی خود اسکریپت.
همچنین این اسکریپت هم هست. اگرچه صفحه به زبان فرانسه است ولی اگر ترجمه آن را بخوانید میبینید که این اسکریپت با انگلیسی هم کار میکند و مجانی هم هست. نشانی خود اسکریپت.
۱۳۸۹ خرداد ۲۰, پنجشنبه
۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۷, دوشنبه
تعطیلات رمی
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgs-Rh-fGeDGbsRwgIjeYoyt6bpPkKaEsB5-dyIBnjjpYqjnzMjbf_DgQcE1puiZGMcGLBTO0xnB06MLUrLPKiBKqsgrBFXgJwFeN9NXVt01kTVPKS_3WHuu1cDO_bsDbKdTWAAFy2w3w/s400/200px-Roman_holiday.jpg)
تعطیلات رمی (Roman Holiday) فیلمی ساخته ویلیام وایلر محصل سال است ۱۹۵۳.
اگر از دوستداران ستارگان معروف و قصههای هزار و یک شب باشید شاید از دیدن آن خوشتان بیاید وگرنه با سلیقههای امروز دیدن آن شاید برای بسیاری از جوانان ما چندان جالب نباشد. فیلم داستان شاهزادهای است که از مراسم دربار خسته شده است شبی که بسیار خواب آلود است از کاخ بیرون میزند و در خیابان با خبرنگار جوانی آشنا میشود...
نویسنده فیلمنامه در آن سالها به دلیل تعلقات کمونیستی و موضوع سناتور مککارتی، کارممنوع بوده است و نام او در عنوانبندی فیلم نیامده است. جالب این که همزمان با پخش فیلم داستانی مشابه آن برای یکی از شاهزادگان انگلستان پیش میآید. گریگوری پک هم میگوید در صحنه دهان دروغگو که او دستش را داخل دهان آن مجسمه میکند، بدون این که به آدری هپبورن بگوید آن حرکت پنهان کردن دست در آستین را انجام میدهد و آن صحنه با یک برداشت گرفته میشود. ابتدا قرار بوده نقشه هپبورن را الیزابت تایلور بازی کند که او مشغول کار دیگری بوده و نقش به هپبورن جوان و تازه کار میرسد. نقش اول مرد را هم ابتدا به کری گرانت پیشنهاد میکنند که او نمیپذیرد و سپس به پک میرسد. خود پک هم میگوید آن زمانها هر نقشی که گرانت رد میکرد به من میرسید.
همه مطالب از دیوی دی فیلم است.
اشتراک در:
پستها (Atom)